Værnemidler
 

Det er vigtigt at have de rigtige værnemidler til rådighed, når du skal beskytte dig selv og dine kunder. Vi har samlet en række forslag til, hvad du kan vælge, så du trygt kan servicere dine kunder. 

Masker og visirer

Med en maske eller visir beskytter du både dig selv og dine kunder, når du har arbejdsopgaver, der omhandler tæt kundekontakt, fx ved dit kasseområde. 

Ved nærkontakt med dine kunder er en operationsmaske optimal. Masken er 3-lags med øreelastikker, så den sidder sikkert og komfortabelt. Masken findes både i sort og blå.

Hos ABENA kan du købe CE-godkendte visirer i klar PET glas, som beskytter mod sprøjt og stænk. Visiret leveres med justerbar bånd, så visiret kan tilpasses dit ansigt.


Acceleratorfri nitrilhandsker

Handsker er uundværlige, når du skal farve hår, være i tæt kontakt med kunderne eller udføre rengøringsopgaver. Arbejder du i frisørsalon, har handsker en ekstra fordel, da de - udover at reducere smittefare - også beskytter dine hænder mod kemikalier fra farve og hårprodukter. Handskerne er fri for gummikemikalier/acceleratorer og kan anvendes ved latexallergi og allergisk kontaktallergi over for gummikemikalier. 

OBS: Vær opmærksom på, at du skal være logget ind i vores webshop for at se vores udvalg af nitrilhandsker. Er du ikke oprettet som bruger? Kontakt da vores kundeservice på grossist@abena.dk eller tlf. 74 31 19 19


Hånddesinfektionsgel

At desinficere hænder er blevet en fast del af vores hverdag, og hånddesinfektionsgel er et ideelt produkt at anvende for både kunder og personale. Stil hånddesinfektion synligt frem, så dine kunder kan benytte det, inden behandlingen påbegyndes. Vi anbefaler også at anvende hånddesinfektionsgel efter håndvask på tørre hænder.

ABENAs håndesinfektion indeholder 85% ethanol, som reducerer bakterier og vira på hænderne og minimerer smittespredning. 

 


Se alle varer i vores webshop

Gå til online.abena.dk

 

keyboard_arrow_up
Loading...