Hvad er inkontinens?

Urinkontinens er et af de hyppigst forekommende problemer, som sygeplejesken møder i sit daglige arbejde - kontinensforeningen vurderer, at der er omkring 400.000 mennersker der lever med inkontinens i Danmark. Inkontinens opleves forskelligt fra person til person og kræver derfor produkter i forskellige størrelser, faconer og sugeevner.

Hovedparten af vores inkontinensbleer og bind er udviklet og produceret på vores danske fabrik i Aabenraa. Vores produkter giver dig høj sikkerhed og er skånsomme mod huden. 

I op til 70 % af tilfældene findes der en behandling, som kan helbrede eller lindre symptomet - og hvis der efter endt behandling forsat resterer en grad af urininkontinens, kan et hjælpemiddel fra vores specialiserede sortiment gøre det lettere at leve med problemet.

Her på siden kan du læse mere om inkontinens, om hvor du kan få hjælp og om hvilke produkter, der kan afhjælpe udfordringerne. Husk dog, at det altid er vigtigt at søge læge, før behandling påbegyndes.


Vidste du at:

  • Inkontinens rammer hver 10. person mellem 5 år og 90+
  • 7 ud af 10 der kommer i behandling bliver fri for inkontinens
  • Kun ca. 3% af de, der har inkontinens, er under behandling for det
  • Mange går i op til 5 år med inkontinens, inden de søger læge

 

Gå direkte til vores online shop

 

Privat          Erhverv

Du kan få hjælp - helt diskret

Hvis urininkontinensproblemet er varigt, og et hjælpemiddel i væsentlig grad kan forbedre livskvaliteten, kan man i de fleste tilfælde ansøge sin kommune om en bevilling på et hjælpemiddel efter paragraf 112 i Serviceloven. 

Stadig i tvivl om hvad du skal vælge?

Forskellige produkter passer til forskellige inkontinensgrader og behov. Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge eller om der er andet du kan gøre er du altid velkommen til at kontakte os så hjælper vi dig med at blive henvist til en kontinenssygeplejerske. Helt diskret naturligvis.

Kontakt kundeservice

+45 7431 1818

Mandag - torsdag: 8.00 - 16.00

Fredag: 8.00 - 15.30

kontinenssygeplejerske

Har du brug for at få diskret hjælp fra en kontinenssygeplejerske kan du kontakte en af Abena's plejere der sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Send os en mail

keyboard_arrow_up
Loading...