Vask uden vand

Det ideelle alternativ til traditionel vask med vand og sæbe

Abenas løsning til vask uden vand sætter ny standard for sengebade. Nyd godt af det fulde sortiment, der omfatter fugtgivende og beskyttende creme, vaskeprodukter og bodylotions.

done DERMATOLOGISK TESTET

done FRI FOR PARFUME

done FRI FOR ALKOHOL

done SPECIEL VÆVET STRUKTUR

DOWNLOAD DATABLAD


Vaske uden vand – produktsortimentet

Vådserviet

VNR. 659501

Læs mere

Vaskehætte

VNR. 491917

Læs mere

Vaskecreme

VNR. 150228

Læs mere

Vaskecreme

VNR. 665708

Læs mere


Hår og bodyshampoo

VNR. 699301

Læs mere

Vådvaskehandske

VNR. 540051

Læs mere

Vådvaskehandske

VNR. 540053

Læs mere


Abenas handsker til vådvask er det bedste alternativ til at give sengeliggende patienter og andre, der ikke er i stand til at få et traditionelt bad med vand og sæbe, et behageligt bad af hele kroppen. Handsker til vådvask er specielt udviklet til mennesker på plejehjem samt til hjemmepleje- og hospitalspatienter. Abenas løsninger til vask uden vand sikrer et behageligt bad af hele kroppen med renseprodukter, der ikke kræver afskylning, f.eks. handsker til vådvask, vaskehætte til hårvask uden vand, sengebadsservietter, vaskeskum og meget andet. Et bad uden vand med Abenas handsker til vådvask sparer tid og kræfter, da det ikke er nødvendigt at bruge vand og sæbe eller rengøre og tørre vaskefadet efter brug. Samtidig sikres plejerne en mere ergonomisk arbejdsstilling under vask af sengeliggende patienter. Ydermere giver renseprodukter, der ikke kræver afskylning, færre hudproblemer såsom inkontinens-relateret dermatitis (IAD).

Ingredienserne i handsken til vådvask er mere hygiejniske og blidere ved huden end sæbe og vand. Vores handsker til vådvask er:

done Dermatologisk testet

done Fri for parfume

done Fri for alkohol og parabener

Besparelser ved brug af Abenas handsker til vådvask, er dokumenteret i en 3-årig undersøgelse på Radboud-universitetet i Holland. Undersøgelsen af vask uden vand blev gennemført på 56 plejehjemsstuer med 500 plejehjemsbeboere.

Schoonhoven L, van Gaal BG, Teerenstra S, Adang E, van der Vleuten C, van Achterberg T. Cost-consequence analysis of "washing without water" for nursing home residents: a cluster randomized trial. Int J Nurs Stud. 2015 Jan;52(1):112-20. doi: 10.1016/j.ijnurstu.2014.08.001. Epub 2014 Aug 10.

 

Læs pressemeddelelsen

Kontakt Abenas rådgivningsteam

74 31 17 10

keyboard_arrow_up
Loading...