Et værdigt liv med inkontinens

Inkontinens er blandt de største udfordringer i sundhedssektoren.

Med en stigende global befolkning på over 60 år, er det en stor udfordring, at sikre høj kvalitet af kontinensplejen i sundhedssektoren.

Kontinenspleje er krævende både tidsmæssigt og fysisk for plejepersonalet. For beboere kan inkontinens betyde fysisk ubehag samt nedsat livskvalitet.

ABENA Nova with MediSens forbedrer livskvaliteten for de mennesker, der lider af inkontinens og reducerer arbejdsbyrden for plejepersonalet. Ved hjælp af den innovative og unikke trådløs sensorteknologi, leverer ABENA Nova data i realtid med henblik på rettidig og individuel inkontinenspleje.


Opdag fordelene ved digital kontinenspleje


Individualisér kontinensplejen med digital teknologi

ABENA Nova er en enkel løsning med markant effekt. Løsningen består af en inkontinensble med indbyggede sensorer og en personlig clip, som måler produktets udnyttelsesgrad. Clipsen overfører information via Bluetooth og 4G netværk til WetSens Monitor appen, som er installeret på plejepersonalets mobilenhed. Ved hjælp af appen kan personalet følge bleens udnyttelsesgrad og skifte på et rettidigt tidspunkt.

Bleens materiale og design svarer til ABENAs øvrige Premium inkontinensprodukter, og opfylder de samme krav til miljø og sundhedscertifikater, inklusive det nordiske Svanemærke. Den eneste forskel er de indbyggede sensorer, der er så tynde at de på ingen måde generer beboeren. Beboeren vil sandsynligvis ikke mærke nogen forskel i brugen af ABENA Nova.

.

Sådan virker ABENA Nova

  1. Nøjagtige indbyggede sensorer: Beboerne bærer en ABENA Nova inkontinensble med indbyggede sensorer og en lille aftagelig clip.
  2. Stabil infrastruktur: Data overføres til skyen, uanset institutionens fysiske rammer og IT-setup.
  3. Handlingsrettet indsigt i realtid: Plejepersonalet modtager en notifikation (via en mobilenhed) og reagerer.

"Ved hjælp af appen har vi altid en god fornemmelse af, hvornår en beboers inkontinensprodukt skal skiftes. Personalet kan nu bruge tid på andet, end at tjekke beboernes bleer.”


-Betina Schluter Schrøder, leder på plejecenter Lergården

Mere end 1 million bleer testet - Unikke resultater demonstreret

Studier på plejehjem i hele verden har demonstreret ABENA Nova's unikke egenskaber. 

Se her mere om erfaringerne fra Philadelphia Zorg i Holland, hvor ABENA Nova nu er en fast del af hverdagen. 

 

*Det digitale inkontinens produkt ABENA Nova with MediSens er testet i plejehjem og institutioner i Holland, England, Tyskland, Norge, Sverige, USA, og Danmark. Tallene ovenfor viser et gennemsnitsresultat af disse case studies.



Øg livskvaliteten for en, der betyder noget særligt for dig.

Find ud af hvordan. Book et møde eller opkald i dag.

keyboard_arrow_up
Loading...