Nyheder


Nyheder | 18.05.2017

Abena Industri | Tænk smart før start

Bedre sikkerhed for dine medarbejdere med Abena løsninger til industri. 

Ifølge Arbejdstilsynet bliver der årligt anmeldt mere end 40.000 arbejdsulykker i Danmark. Udover de store personlige omkostninger for medarbejderne, er der også potentielt store konsekvenser for virksomhederne. De risikerer tab af medarbejdere, kompetencer samt udstyr og som konsekvens potentielt mistet produktion og øgede udgifter. 

Med et godt udgangspunkt kan mange ulykker forebygges og man kan fremme udviklingen af et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Mange ulykker kan ganske enkelt undgås hvis bare man husker at ”tænke smart før start”.

Hos Abena vil vi gerne gøre det nemt at øge sikkerheden i industrien

Det kan vi bl.a. gøre i kraft af vores position som en af Danmarks førende leverandører af skræddersyede totalløsninger til industri og erhverv.

Vores brede sortiment omfatter blandt andet et stort udvalg af handsker, værnemidler og førstehjælp der kan hjælpe med at forebygge arbejdsulykker.

Derudover tilbyder vi en lang række af produkter der kan være med til at sikre en bedre affaldshåndtering i industrien, samt et bedre indeklima og bedre hygiejne med produkter inden for washroom, håndrens og sæber, specialaftørring og rengøring.

VIDSTE DU AT:

Mange arbejdsulykker kan undgås hvis blot virksomheden og den enkelte medarbejder har et godt udgangspunkt. Arbejdstilsynet har disse 4 anbefalinger til virksomheder:


  • At ledelsen fokuserer på og efterspørger sikkerhedshensyn i det daglige arbejde.

  • At medarbejderne bliver oplært og instrueret i, hvordan de udfører arbejdet sikkert.

  • At I planlægger arbejdet hensigtsmæssigt og har de rigtige sikkerhedsforanstaltninger og det rette udstyr, så I undgår risiko for ulykker.

  • At I lærer af eventuelle ulykker. Hvad gik galt, og hvad kan I gøre bedre?

 

(Kilde: Arbejdstilsynet)

Læs meget mere om Abena’s fokus på sikkerhed i industri på AbenaIndustri.dk .

 

 

Tilbage

keyboard_arrow_up
Loading...