Nyheder


Nyheder | 10.10.2019

Abena leverer bæredygtige drikkebægre til C40 event

Efter en vellykket deltagelse i DM i drikkebægre er Abena nu blevet udvalgt som leverandør af bæredygtige cocktailbægre til et C40 event, som afholdes i København af organisationen Dansk Industri (DI).

 

Onsdag den 2. oktober blev Abena udvalgt til at blive leverandør af bæredygtige cocktailbægre, som skal bruges til at servere klima cocktails for borgmestre, byrepræsentanter og forretningsfolk, som kommer fra hele verden for at deltage i eventet Cities & Business Forum. Eventet afholdes af Dansk Industri, som en del af C40 World Mayors Summit 2019.

Dansk Industris ønske om bæredygtige cocktailbægre er en del af en større bevægelse i samfundet, hvor et stigende behov for gode bæredygtige løsninger kræver innovativ og kreativ tankegang – og det sætter nye krav til løsninger på tværs af brancher. I Abena ønsker vi at bidrage til denne udvikling. Derfor vil Abena levere The White Cup – C40 edition til Dansk Industris C40 event torsdag den 10. oktober 2019.

Læs mere om DM i drikkebægre og om Abenas deltagelse i Ritzaus pressemeddelelse

The White Cup – sparer 80% CO2
The White Cup – C40 edition er lavet af papir med en PE-belægning. Sammenlignet med traditionelle cocktailbægre af plastik muliggør The White Cup en reducering af den samlede CO2 belastning med up til 80%, afhængig af bortskaffelsesmetoden.

I Abena er vi stolte af at blive anerkendt for vores bæredygtige løsninger. Selvom Abenas The White Cup er det pt. Bedste alternativ til plastik, er det vigtigt for os at fortsætte med at udvikle og undersøge mulighederne for at skabe endnu bedre løsninger i fremtiden – ”og det er derfor, at vi bliver med at udfordre branchen i vores søgen på bæredygtige løsninger,” forklarer Tommy Husen, Group Purchasing Manager hos Abena.

Nye bæredygtige projekter venter forude
Abenas deltagelse i DM i drikkebægre har ikke blot resulteret i, at Abena bliver leverandør til Dansk Industris C40 event. Mesterskabet har også åbnet op for nye muligheder for samarbejder med en anden spændende organisation, som også ønsker at handle mere bæredygtigt – den danske atletikklub Sparta. På grund af forbuddet mod plastikbægre til engangsbrug, som vil træde i kraft i Københavns Kommune fra 2020, leder Sparta efter nye, bæredygtige løsninger, som kan anvendes i fremtidige sport events. Sparta har udvalgt Abena til at udvikle bæredygtige drikkebægre til fremtidige maratons og lignede arrangementer. I Abena ser vi frem til det kommende samarbejde, og vi stræber efter at udvikle nye og innovative drikkebæger-løsninger til fordel for deltagere, arrangører og miljøet.
 

For mere information, kontakt venligst:

Eva Tansem Andersen, Udviklingschef 
eta@abena.dk
(+ 45) 51580581

keyboard_arrow_up
Loading...