Nyheder


Nyheder | 04.10.2019

Abena præsenterer digital sundhedsløsning under deltagelse i royal forretningsdelegation i Frankrig

Abena deltager i en forretningsdelegation i Frankrig, ledsaget af det danske kronprinsepar, fra 6.-8. oktober 2019. Målet er at styrke de tætte bånd mellem det franske marked og Abenas innovative løsninger til sundhedssektoren.

Abenas delegation vil fokusere på innovative sundhedsplejeløsninger og vil herunder præsentere Abena Nova med MediSens. Abena Nova, verdens første digitale inkontinensprodukt til hverdagsbrug, introduceres i øjeblikket på det franske marked gennem en række tests på franske plejehjem.

Abena Nova: verdens første digitale inkontinensprodukt til hverdagsbrug
Med missionen om at forbedre livskvaliteten og værdigheden for mennesker, som lever med inkontinens, forener Abena Nova den kliniske ekspertise og høje produktkvalitet fra Abena med den innovative, bærbare sensorteknologi fra MediSens Wireless.

Igangværende studier viser, at en vellykket implementering af Abena Nova bl.a. resulterer i færre unødvendige skift, mindre tid i et vådt produkt og forbedrede hudforhold. Det betyder mere tid til kvalitetspleje og forbedrede arbejdsforhold for plejepersonale.

Resultaterne er underbygget af en række tests i hele Europa, herunder Danmark, Holland, Tyskland, Sverige og USA samt igangværende lanceringer i Australien, Japan og Frankrig.

Innovative løsninger til en mere bæredygtig fremtid
Vore behov som enkeltpersoner og som sundhedsplejeudbydere er under forandring. Sundhedssektoren er udfordret af multiresistente bakterier og en voksende befolkning i alderen over 80 år. Med mere end 50 års erfaring inden for sundhedspleje har Abena fulgt denne forandring. Det er nu vigtigere end nogensinde at holde fokus på morgendagens behov for sundhedspleje og konstant at udfordre innovationen inden for sundhedsprodukter.

"At være innovativ er en del af vores virksomheds DNA. Vores forretning og produktsortiment skal følge markedets trends såvel som den digitale udvikling. Det er grunden til, at vi investerer i unikke løsninger som Abena Nova," siger CEO for Abena, Preben Terp-Nielsen.

Mere end 30 års fransk samarbejde
Frankrig er den 6. største økonomi i verden med en befolkning på omkring 66 millioner. Abena har allerede stærke forretningsforbindelser til Frankrig. Abena-Frantex, Abenas franske datterselskab, blev en del af Abena-koncernen i 1992, men har allerede siden 1983 fremstillet absorberende produkter til Abena-koncernen.

Abenas produktionslinjer i Frankrig blev for nylig udvidet med en storstilet investering, hvilket er et yderligere bevis på Abenas engagement i det franske marked. Med disse nye investeringer i avancerede produktionslinjer er Abena-Frantex nu i stand til at producere mere end 500 produkter pr. minut, eller 135 millioner pr. år, med automatisk kvalitetskontrol.

De nye produktionsmaskiner er specielt designet til at producere innovative produkter til sundhedssektoren. Derudover bekræfter dette Abenas mangeårige ambition om at levere sundhedsløsninger, hvor etik, miljø og innovation går hånd i hånd til gavn for patienter og plejepersonale rundt om i verden.

"Vi ønsker at fortsætte med at udvikle og levere innovative løsninger til brugere af inkontinensprodukter, så deres livskvalitet ikke mindskes på grund af inkontinens," siger Olivier Barbet-Maillot, Président directeur Général, Abena-Frantex.

Læs mere om forretningsdelegationsmødet her

For mere information, kontakt venligst:

Eva Sand, Marketing og Digital Direktør
evsa@abena.com
(+ 45) 60261464
 


Fakta:

Om Abena-koncernen:
Abena er en af de førende producenter af kvalitetsløsninger til inkontinens. Abenas mission er at forbedre livskvaliteten for personer med inkontinens. Koncernen er repræsenteret ved datterselskaber i 13 lande, der leverer mere end 30.000 forskellige produkter og er til stede i over 80 lande i verden. Abena blev grundlagt i 1953 og er en familieejet dansk produktions- og handelsvirksomhed med base i Aabenraa i Sønderjylland. www.Abena.dk

Abena Nova med Medisens:
Abena Nova er verdens første digitale inkontinensprodukt til hverdagsbrug. Abena Nova er et engangsprodukt med indbyggede sensorer og en lille diskret clips, der er fastgjort til produktet. Sensorerne registrerer, når produktet er vådt, og via clipsen sendes en meddelelse til plejepersonalets smartphones eller tablets. www.AbenaNova.dk

keyboard_arrow_up
Loading...