Nyheder


Nyheder | 05.05.2017

Business Brunch hos Syddansk Universitet i Odense

I samarbejde med Aabenraa Vækstforum, var Aabenraa Kommune, Sydbank og Abena på Syddansk Universitet i Odense, for at møde fremtidens medarbejdere. 

Rigtigt mange studerende valgte at komme forbi vores stand, hvor vi blandt andet fortalte om virksomhederne og om området.

Vi fortalte om  arbejdspladsen og de værdier Abena bygger sin forretning på. Det var en rigtig god oplevelse, at møde alle de unge mennesker og vi ser frem til næste års arrangement.

 

”Vi fik rigtigt mange gode spørgsmål og der var stor interesse for at arbejde i vores landsdel” fortæller HR Konsulent Morten Funk Eppler, fra Abena.

 

"Vi oplever at værdier og en spændende karriere tæller for de studerende, ligesom natur og fritiden også er vigtige parametre for valget af arbejde efter en uddannelse. Vi har gode jobs i kommunen, ja faktisk i hele regionen og vi gør et stort arbejde for at tilbyde hele familien muligheder i kommunen.” fortæller Rune Højer fra Aabenraa Kommune.


Du kan læse mere om vores Graduate Programme og møde Abena Graduate, Søren Masotti Kristiansen, som er uddannet MSc. Cand. Merc. i Strategi og Organisation ved Syddansk Universitet i Odense. 

​Læs mere her

 

 

Tilbage

keyboard_arrow_up
Loading...