Nyhed | 01.12.2023


Årets juledonation 2023 går til Julemærkefonden

Årets juledonation 2023 går til Julemærkefonden

Hvert år til jul giver ABENA en donation til en organisation, som gør et særligt arbejde for børn og unge. I år går juledonationen til Julemærkefonden.

Julemærkefondens arbejde

Alt for mange børn i Danmark mistrives. De er ensomme, de bliver mobbet, og fællesskaber er noget, de betragter udefra. Børnene mister troen på sig selv, det må vi aldrig acceptere. Julemærkehjemmene giver børn og deres familier en ny start. Helt konkret bor børnene på Julemærkehjem i en periode sammen med andre børn, som også arbejder med deres udvikling. Nærvær, trygge rammer og rummelige fællesskaber hjælper børnene til at finde deres fysiske, mentale og sociale styrker. Børnene lærer nye måder at se på sig selv og verden omkring dem, og det giver dem bedre selvværd. For alle børn er unikke og værdifulde – og det skal de vide.

Opholdet slutter, men udviklingen fortsætter. De nye kompetencer og vaner følger med børnene hjem. Det gavner hele familiens trivsel fremover. Mange Julemærkebørn ser tilbage på deres ophold som en afgørende begivenhed, der ændrede deres liv markant. Julemærkhjemmene - giver børn en ny start.

Vi ønsker vores kunder og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul og godt nytår!

Med venlig hilsen

ABENA A/S

​Tilbage til Nyheder

keyboard_arrow_up
Loading...