Aktuelle emner og nyheder


Nyhed | 29.11.2019

Juledonation 2019
- Årets julegave går til Julemærkehjemmene

Hvert år til jul giver Abena en donation til en organisation, som gør et særligt arbejde for børn og unge. I 2019 går juledonationen til Julemærkehjemmene. 

Over 100 år med hjælp til udsatte børn i Danmark 
Julemærkehjemmene hjælper børn i Danmark, der mistrives og har brug for hjælp til at tackle mobning, ensomhed og lavt selvværd. Hvert år får ca. 1.000 børn ophold på et af de fem Julemærkehjem i Danmark.

På Julemærkehjemmene bliver børn en del af et fællesskab med sammenhold, støtte og omsorg fra børn og voksne. Julemærkehjemmene arbejder med hvert enkelt barns trivsel og evne til at have det godt med sig selv, og børnene får redskaber til at se på sig selv og livet med nye øjne. For mange børn bliver et ophold på Julemærkehjem starten på en helt ny livsstil.

Julemærkehjemmene har hjulpet udsatte børn siden 1904 – i alt har op mod 80.000 børn fået hjælp på Julemærkehjemmene. Historisk set er Julemærkehjemmene blevet drevet via midler fra salg af Julemærker, som er blevet udgivet hvert år siden 1904. I dag kommer indtægterne hovedsageligt fra privatpersoner, virksomheder og fonde.

Vi ønsker vores kunder og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul og godt nytår!

Med venlig hilsen
Abena A/S


keyboard_arrow_up
Loading...