Aktuelle emner


Aktuelle emner | 29.03.2019

Det nordiske miljømærke online

Et kvalitets- og sikkerhedsstempel, som du har lige ved hånden

Det nordiske miljømærke, Svanemærket, er et miljømærkningssystem, der bidrager til bæredygtigt forbrug og produktion. Det er en af verdens skrappeste og mest anerkendte miljøcertificeringer.

At være godkendt til Svanemærket er en lang proces, der kræver en stor mængde dokumentation. Kravene til produkter med det nordiske miljømærke, Svanemærket, er meget høje. Denne miljømærkning fastsætter strenge standarder for miljø, sundhed og kvalitet i alle relevante faser af et produkts livscyklus.

Læs mere om Svanemærket produktion

Blomsten og Svanen
Det nordiske Svanemærke og EU-miljømærket anerkendes begge verden over for deres strenge krav til sundhed, kvalitet og miljø. Når du vælger et produkt, der er mærket med det nordiske Svanemærke eller EU-miljømærket, hjælper du med at reducere miljøbelastningen - og uanset hvilket produkt du vælger, kan du være sikker på, at det er blandt de bedste i deres kategori.

Det nordiske Svanemærke og EU-miljømærket står begge for:

• Skrappe miljøkrav - i alle relevante faser af produktets livscyklus

• Skrappe krav til kemikalier

• Kontinuerlig stramning af kravene

• Reduktion af miljøpåvirkningen i forbindelse med produktion og forbrug.

 

Det nordiske Svanemærke
Med mere end 1.200 ABENA-produkter, der bærer det nordiske Svanemærke, er der med garanti et miljørigtigt produkt, der passer til ethvert behov.

På ABENA bærer mere end 80% af vores inkontinensprodukter og babybleer det nordiske Svanemærke. Vi var den første producent af inkontinensprodukter, der blev certificeret med det nordiske Svanemærke, og vi har gjort det til vores forretning løbende at udvide vores sortiment af produkter, der skal certificeres med Svanemærket.

Derudover fører vi en række indkøbte hudplejemidler og produkter til kropsvask, der er certificeret med Svanemærket.
 

GÅ TIL VORES WEBSHOP OG FIND DIT SVANEMÆRKEDE PRODUKT

 

keyboard_arrow_up
Loading...