Cases

 

ABENAs konsulenter har i mere end 20 år hjulpet kunder verden over med deres forretningsaktiviteter og produktsortiment.

Dyk ned i vores spændende kundecases og lad dig inspirere.

Cases

ABENAs konsulenter har i mere end 20 år hjulpet kunder verden over med deres forretningsaktiviteter og produktsortiment.

Dyk ned i vores spændende kundecases og lad dig inspirere.Lej service med vaskecontainer
Som alternativ til engangsservice kan du leje vores vaskbare glas, kopper, tallerkener og bestik til festivaler og events sammen med en king-size vaskecontainer, der vasker på stedet.

En bred indsats
"Et er, hvad man tror, der er bæredygtigt, et andet er fakta," fastslår Jannik Falhof fra Lægefællesskabet i Grenaa, der nu ser frem til en estimeret besparelse på 500 kg. CO2 årligt med deres nye indsats og nye arbejdsgange.

Mindre vand | Tårnby Rådhus
Tårnby Kommune har reduceret deres forbrug af rengøringskemi med 75 % ved at bruge nye metoder og doseringssystemer. Derudover har den nye arbejdsgang givet en stor besparelse af vand brugt i rengøringsprocessen.

Mindre affald | Viborg Fødeafsnit
”Vi har beregnet, at vi kan spare op mod 0,5 ton affald årligt alene ved at skifte til et lettere underlag for patienter på Fødeafsnittet," fortæller Jordemodersuperviser Kirsten Nordby fra Regionshospitalet Viborg.

Affaldssortering | Bogense Skole
"Det blev en øjenåbner, da børnene skulle lære om klima og affald." - Peter Lindskov, Serviceleder på Bogense Skole i Nordfyns Kommune.

Madspild | ABENAs Kantine
“Nu skal det være. Lad os bruge nedlukningen til at gentænke vores koncept og gøre kantinen mere bæredygtig.” Sådan lød meldingen fra Tommy Beck, Køkkenchef ved ABENA, da Danmark lukkede ned i marts grundet COVID-19.
 

En passion for naturen | Camp Møns Klint
"Det skal være en 360 graders oplevelse at være gæst på campingpladsen, og vi stiller høje krav til os selv og produkterne, fordi det skal gøre en forskel både på kort og på lang sigt," fortæller Ole Eskling.

Case | Metalskolen Jørlunde
Virksomhedens værdier gennemsyrer CSR og miljøpolitikken hos Kursus- og Konferencecenter Metalskolen Jørlunde - og er hjørnestenen i at bæredygtighed er en vigtig del af virksomhedens DNA.

Henrik Søby ser kun fordele ved at arbejde med bæredygtighed
Henrik og Nicole Søby står bag Nysted Camping - Danmarks eneste campingplads med EU-Blomst certificering. Certificeringen er kommet som følge af Henriks store udviklingsfokus på på mere bæredygtige løsninger, blandt andet i valget af kemi samt affaldssorteringsløsninger. 

Engangs- eller flergangsbrug
Produkter til engangs- eller flergangsbrug – hvordan vælger du?

Bæredygtighedsprofil | Privathospitalet Kollund
"Det har været en uvurderlig hjælp for os" - Elin Nielsen-Gerth, Direktør ved Privathospitalet Kollund.

keyboard_arrow_up
Loading...