Cases

 

ABENAs konsulenter har i mere end 20 år hjulpet kunder verden over med at gøre deres forretningsaktiviteter og produktsortimenter mere bæredygtige.

Dyk ned i vores spændende kundecases og lad dig inspirere til dit næste bæredygtige tiltag.

Cases

 

ABENAs konsulenter har i mere end 20 år hjulpet kunder verden over med at gøre deres forretningsaktiviteter og produktsortimenter mere bæredygtige.

Dyk ned i vores spændende kundecases og lad dig inspirere til dit næste bæredygtige tiltag.


Igangværende projekt


Genanvend patienttøj og engangslinned | Projekt
I et tæt samarbejde med tre danske regioner har vi kastet os ud i et nyt projekt om at skabe genanvendelige engangstekstiler til sygehusvæsnet og reducere restaffald.Afsluttede cases


Mindre affald | Viborg Fødeafsnit
”Vi har beregnet, at vi kan spare op mod 0,5 ton affald årligt alene ved at skifte til et lettere underlag for patienter på Fødeafsnittet," fortæller Jordemodersuperviser Kirsten Nordby fra Regionshospitalet Viborg.

Affaldssortering | Bogense Skole
"Det blev en øjenåbner, da børnene skulle lære om klima og affald." - Peter Lindskov, Serviceleder på Bogense Skole i Nordfyns Kommune.

Madspild | ABENAs Kantine
“Nu skal det være. Lad os bruge nedlukningen til at gentænke vores koncept og gøre kantinen mere bæredygtig.” Sådan lød meldingen fra Tommy Beck, Køkkenchef ved ABENA, da Danmark lukkede ned i marts grundet COVID-19.
 

Workshop om bæredygtighed | Kollund Privathospital
"Det har været en uvurderlig hjælp for os.” - Elin Nielsen-Gehrt, Direktør ved Kollund Privathospital, efter at have været til workshop om bæredygtighed hos ABENA.

En passion for naturen og bæredygtig forandring | Camp Møns Klint
"Det skal være en 360 graders oplevelse at være gæst på campingpladsen, og vi stiller høje krav til os selv og produkterne, fordi det skal gøre en forskel både på kort og på lang sigt," fortæller Ole Eskling.

Case | Metalskolen Jørlunde
Virksomhedens værdier gennemsyrer CSR og miljøpolitikken hos Kursus- og Konferencecenter Metalskolen Jørlunde - og er hjørnestenen i at bæredygtighed er en vigtig del af virksomhedens DNA.

Bæredygtighed | Henrik Søby ser kun fordele ved at arbejde med bæredygtighed
Henrik og Nicole Søby står bag Nysted Camping - Danmarks eneste campingplads med EU-Blomst certificering. Certificeringen er kommet som følge af Henriks store udviklingsfokus på bæredygtighed, blandt andet i valget af kemi samt affaldssorteringsløsninger. 

keyboard_arrow_up
Loading...