Et værdigt liv med inkontinens er indenfor rækkevidde

Mere værdig pleje. Forbedret velfærd. En god nattesøvn. ABENA Nova kan forbedre livskvaliteten for en, der betyder noget særligt for dig.

Digitale produkter har nu også fundet vej ind i de daglige rutiner på plejehjem og institutioner, med løsninger som ABENA Nova, der kan forbedre plejen og livskvaliteten for en, der betyder noget særligt for dig.

Plejehjem og institutioner i hele verden har allerede testet og implementeret ABENA Nova.

De imponerende resultater er lovende og viser, at digital kontinenspleje kan tilpasse plejen til beboerens individuelle behov, øget komfort dag og nat, bedre helbred, og mere tid til den gode pleje.

 

Mere tid til individuel kontinenspleje

ABENA Nova with MediSens er et af de førende digitale inkontinensløsninger. ABENA Nova består af en Premium kvalitets inkontinensble med indbyggede sensorer, som kontinuerligt overvåger udnyttelsesgraden. En lille clips, fastgjort på inkontinensbleen, sender informationer til plejepersonalet via en app. På den måde kan personalet se, hvilke beboere der trænger til et bleskift, nu eller snart, og handle derefter.

Den informationen der indsamles for hver beboer, bruges til at optimere planlægningen af den individuelle pleje, f.eks. til at sikre god nattesøvn samt gode toiletrutiner.

ABENA Nova er naturligvis en sikker løsning, og inden anvendelse indhentes der samtykke fra beboeren, eller dennes pårørende, til brug af produktet. 

 

Læs mere om ABENA Nova


ABENA Nova sætter nye standarder for kontinenspleje

Mere værdighed i plejen, mindre stress, færre manuelle kontrol

Bedre, uforstyrret nattesøvn

Bedre helbred, reduceret risiko for hududslæt og infektioner

Mere tid til individuel pleje


Download Whitepaper

Klar til mere information?

Få mere information om hvordan digitale inkontinenspleje kan forbedre plejen og livskvaliteten, baseret på erfaringer fra flere europæiske plejehjem og institutioner, som har testet og implementeret ABENA Nova with MediSens.

 

Download 


Mere end 1 million bleer testet - Unikke resultater demonstreret

*Det digitale inkontinens produkt ABENA Nova with MediSens er testet på plejehjem og institutioner i Holland, England, Tyskland, Norge, Sverige, USA, og Danmark. Tallene ovenfor viser et gennemsnitsresultat af disse casestudies.


Hvordan virker ABENA Nova i praksis?

Læs mere om andres erfaringer med ABENA Nova.

Cases

 


Øg livskvaliteten for en, der betyder noget særligt for dig.

Find ud af hvordan. Book et møde eller opkald i dag.

keyboard_arrow_up
Loading...