Forbedring af livskvalitet med digital kontinenspleje

For beboere i institutioner samt deres pårørende

I det seneste årti er bærbare sensorer blevet mere udbredt, og digitale produkter har nu også fundet vej ind i de daglige rutiner på plejehjem og institutioner. I flere lande tester plejehjem og institutioner allerede nye digitale løsninger som ABENA Nova, og flere er klar til at implementere løsningen.

Resultaterne er imponerende og lovende og viser, at digital kontinenspleje kan tilpasse plejen til beboerens individuelle behov. Digital kontinenspleje har stor indflydelse på livskvalitet for plejehjemsbeboere og for kvaliteten i plejen for plejepersonalet. Det ses gennem øget komfort dag og nat, bedre helbred, og mere tid til personlig pleje,

 

Mere tid til individuel kontinenspleje

ABENA Nova with MediSens er et af de førende digitale inkontinensløsninger. ABENA Nova består af en Premium kvalitets inkontinensble med indbyggede sensorer, som kontinuerligt overvåger udnyttelsesgraden. En lille clips, fastgjort på inkontinensbleen, sender informationer til plejepersonalet via en app. På den måde kan personalet se, hvilke beboere der trænger til et bleskift, nu eller snart, og handle derefter.

Den informationen der indsamles for hver beboer, bruges til at optimere planlægningen af den individuelle pleje, f.eks. til at sikre god nattesøvn samt gode toiletrutiner.

ABENA Nova er naturligvis en sikker løsning, og inden anvendelse indhentes der samtykke fra beboeren, eller dennes pårørende, til brug af produktet. 

 

Læs mere om ABENA Nova


ABENA Nova sætter nye standarder for kontinenspleje

Mere værdighed i plejen, mindre stress, færre manuelle kontrol

Bedre, uforstyrret nattesøvn

Bedre helbred, reduceret risiko for hududslæt og infektioner

Mere tid til individuel pleje


Download Whitepaper

Klar til mere information?

Få mere information om hvordan digitale inkontinenspleje kan forbedre plejen og livskvaliteten, baseret på erfaringer fra flere europæiske plejehjem og institutioner, som har testet og implementeret ABENA Nova with MediSens.

 

Download 


Unikke resultater

keyboard_arrow_up
Loading...