Mere tid til kvalitetspleje

Fordelene ved digital kontinenspleje for plejepersonale og institutioner

Kontinenspleje er en vigtig, men tidskrævende, del af de daglige rutiner på plejehjem og institutioner. Det er ikke usædvanligt at bleskift, lækager samt øvrige inkontinensrelaterede opgaver  tager op til 80 minutter pr. beboer pr. dag. Med digital kontinenspleje er det muligt at reducere arbejdsbyrden og frigøre mere tid, som kan bruges sammen med beboerne, til andre formål end kontinenspleje.

Digital kontinenspleje letter plejepersonalets fysiske arbejdsbelastning, frigør tid til øvrige plejeopgaver, samt giver værdifuld indsigt i god kontinenspleje til den enkelte beboer. En indsigt der ikke er mulig uden en digital kontinensløsning.

Opdag fordelene i digital kontinenspleje

ABENA Nova with MediSens er den førende digitale inkontinensløsning til hverdagsbrug, som muliggør rettidig og personlig kontinenspleje i realtid. Løsningen er nem at anvende og består af ABENAs inkontinensble med integrerede sensorer, en personlig clip, samt WetSens Monitor appen. Den personlige clip overfører information fra bleen til WetSens Monitor appen, som er installeret på plejepersonalets mobilenhed. I appen kan plejepersonalet følge med i bleens udnyttelsesgrad og kan derfor handle rettidigt, i enhver situation hvor der er behov for bleskift.

Information om beboerens vandladningsmønstre gemmes på WetSens platformen og kan derfor bruges til at optimere den individuelle pleje.

 

Læs mere om ABENA Nova løsningen


ABENA Nova forandrer kontinenspleje

Mere tid til individualiseret pleje

Mindre stress og fysisk arbejdsbelastning

Færre lækager og våde senge

Planlægning af individualiseret kontinenspleje fra første dag

Mere kvalitetstid med beboerne

Øget livskvalitet

 


Download Whitepaper

Vil du vide mere?

Opdag hvordan digital inkontinenspleje letter arbejdsbyrden og frigør tid i plejen, baseret på praktiske erfaringer i forskellige institutioner, som har testet og implementeret ABENA Nova with MediSens.

 

Download 


Unikke resultater

keyboard_arrow_up
Loading...