Aktuelle emner og nyheder


Nyhed | 25.10.2018

 

Dermatologisk testede bed protection produkter fra Abena

Alle engangsunderlag og –stiklagener, som er fremstillet i Abenas produktion, er nu blevet dermatologisk testede og godkendt igennem et uafhængigt laboratorie.

"Sikring af høj produktkvalitet og -sikkerhed er en af vores højeste prioriteter. Efter indgående tests af råmaterialer i mere end 35 produkter kan vi med stolthed bekræfte, at alle materialer i vores engangsunderlag og -stiklagener, produceret i Abenas faciliteter, er blevet dermatologisk testede og godkendt," siger Ane Kirstine Schmidt, global category manager hos Abena Global Supply.

Når bed protection produkter er dermatologisk testede igennem en uafhængig tredje part, kan du være sikker på, at produkterne er sikre og skånsomme i brug. Det brede sortiment af dermatologisk testede bed protection produkter garanterer den helt rigtige løsning til ethvert behov. Alle produkter er fremstillet til at være skånsomme, selv til den mest sensible hud.

Se det komplette sortiment af engangsunderlag og stiklagener fra Abena.

 

Uafhængig tredje part godkendelse

Den dermatologiske test af Abena bed protection produkter har godkendt alle engangsunderlag og -stiklagener produceret i Abenas egne fabrikker i Frankrig (Abena-Frantex) og Sverige (Finess Hygiene AB). Alle råmaterialer er testet i henhold til Epicutaneous 48h patch testen igennem en uafhængig tredje part/laboratorie i Frankrig.


 

Symbolet for den dermatologiske test

Symbolet for den dermatologiske test er en garant for, at produktet er testet for mulige allergiske reaktioner igennem en uafhængig tredje part/laboratorie.


keyboard_arrow_up
Loading...