"Det er en rigtigt fed oplevelse at komme direkte fra studiet og have en mening om tingene, der bliver taget seriøst."

Peter Funding la Cour

Abena Produktion og Logistik Graduate

Mit navn er Peter, jeg er uddannet civilingeniør i matematisk modellering og computing, med speciale i statistik. Jeg har taget min uddannelse på Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby.


Kan du fortælle os lidt om, hvad dine opgaver har været hos Abena?

Når man har med en så stor organisation at gøre, arbejder man også med enorme mængder data. Jeg startede min rotation i Abena Produktion, hvor opgaverne strakte sig fra daglige vedligehold, til projekter om forskellige optimeringsopgaver.

Det har givet et fantastisk indblik i hvilke problemstiller der opstår i en produktionsvirksomhed, og hvordan man bedst kan løse dem ved brug af data og data visualisering.

 

Hvad er det bedste ved graduate programmet?

Generelt har kollegaerne været rigtigt gode til at tage imod mig og har stor tillid til, at det arbejde, man udfører, bliver gjort godt.

Lige fra dag et har opgaverne været klare og tilliden har været der til, at mine løsninger er valide. Det er en rigtigt fed oplevelse at komme direkte fra studiet og have en mening om tingene, der bliver taget seriøst. 

 

Hvorfor valgte du Abena's graduate program?

Som sagt, ligger mine interesser inden for dataanalyse og visualisering. Specielt at finde trends og tendenser i data, som man så kan tage de bedste mulige beslutninger ud fra.

Abenas Graduate program er en fantastisk mulighed, for at komme i kontakt med alle mulige forskellige data, da Abena er en verdensomspændende organisation. Hovedsædet er i Aabenraa, men datterselskaberne ligger fordelt i hele verden. Lige nu kan jeg sige, at første fjerdedel af forløbet har været spændende og lærerigt for mig.

 

Hvad tager du med dig fra Abena Graduate programmet?

I løbet af de 2 år programmet løber, kommer man rundt i fire forskellige afdelinger/ selskaber. Dette giver mig en mulighed for at se, hvordan forskellige grene af organisationen bruger data i deres daglige drift. Dette vil give et unikt indblik i hvordan data både bliver indsamlet og benyttet.

Efter graduate programmet vil dette være en viden, som kan blive til stor gavn for Abena og mig selv, når det kommer til arbejdet efter selve programmet.

Jeg glæder mig til at komme i gang med den næste rotation og se hvilke nye udfordringer Abena koncernen har til mig.


Tak for snakken Peter, og held og lykke i dit videre forløb.

Mød vores andre Graduates

 

keyboard_arrow_up
Loading...