"Fra den første dag på kontoret bliver man anset som en arbejdsdygtig kollega, som kan bidrage til den fremtidige vækst."

Simon Ian Nielsen

Abena Graduate

Hej! Mit navn er Simon, jeg er 26 år gammel og uddannet BSc. i Economics and Business Administration fra Aarhus Universitet. Jeg er født og opvokset i lokalområdet, så det har været en fornøjelse for mig at komme tilbage til det sønderjyske.


Kan du fortælle os lidt om, hvad dine opgaver har været hos Abena?

I Graduateforløbet hos Abena, lærer jeg, hvordan en International handels-og produktionsvirksomhed med mere end 1.800  medarbejdere sælger sine produkter udenfor Danmarks grænser.

Jeg kommer igennem 4 forskellige afdelinger, i 3 forskellige lande, med et gennemgående fokus på International handel og salg. Jeg vil i det toårige Graduateforløb stifte et solidt kendskab til flere forskellige funktioner og personer i Abena.

Dette vil give mig en bred viden og forståelse af, hvordan organisationen arbejder sammen på kryds og tværs, og ikke mindst skabe rammerne samt forudsætningerne for, at kunne blive en nøglemedarbejder i Abena i fremtiden.

 

Hvad er det bedste ved graduate programmet?

Fra den første dag på kontoret bliver man anset som en arbejdsdygtig kollega, som kan bidrage til den fremtidige vækst. Har man en proaktiv approach og kan finde ud af at arbejde selvstændigt ligger der uden tvivl en masse spændende opgaver og venter.

I de første 6 måneder har jeg blandt andet været en aktiv del af kundebesøg, været på Health Care messe i Dubai, stået for Business Development, lært hvordan man opbygger relationer til sine samarbejdspartnere og vigtigheden af disse. 

 

Hvorfor valgte du Abena's graduate program?

Jeg har altid været typen som har tænkt ”hvad skal jeg dog bruge det til?” når jeg ikke kunne se meningen med det, som underviseren stod og forklarede ved tavlen. Det kendetegner mig som person, at jeg har brug for at kunne se det større perspektiv og mål med det jeg foretager mig, for at forblive motiveret. Allerede fra det første informationsmøde vedrørende Graduateprogrammet, vidste jeg at det var særdeles interessant for mig, og derfor valgte jeg at blive Graduate hos Abena.

 

Hvad har du fået ud af dit ophold ved Abena?

Gennemgående i forløbet har man tilknyttet en mentor, som kan hjælpe med alt fra det lavpraktiske til karrierevejledning. På det mere personlige plan, lærer jeg at tålmodighed er en dyd.  Jeg lærer, at man skal være realistisk i forhold til tiden, når det kommer til de mål man opstiller, og at målet i sig selv ikke nødvendigvis er det vigtigste, men at vejen dertil er mindst ligeså interessant og lærerig.

Det allervigtigste for mig, ved dette job, er at jeg glæder mig til at tage på arbejde hver morgen, og jeg er ikke i tvivl om at motivationsniveauet vil forblive højt, da jeg kan se det større perspektiv med det jeg fortager mig i dette Graduate forløb. 


Tak for snakken Simon, og held og lykke i dit videre forløb.

Mød vores andre Graduates

 

keyboard_arrow_up
Loading...