"Abenas tilgang er ”learning by doing”. Det stiller krav til dig som Graduate, fordi du skal være villig til at blive sat på udfordrende opgaver og arbejde."

Søren Masotti Kristiansen

Abena Global Supply Graduate

Hej! Mit navn er Søren og jeg arbejder som Graduate ved Abena. Jeg er 25 år og er uddannet MSc. Cand. Merc. i Strategi og Organisation ved Syddansk Universitet i Odense. I forbindelse med min ansættelse hos Abena flyttede jeg fra Odense til Aabenraa sammen med min kæreste.  


Kan du fortælle os lidt om, hvad dine opgaver har været hos Abena?

I Abena er jeg ansat i Graduate-sporet Indkøb – Product Management og startede i vores globale indkøbsafdeling kaldet Abena Global Supply.

Jeg har både fået mulighed for at arbejde med daglige opgaver og projekter. Jeg har bl.a. været med til at forbedre og videreudvikle et af vores globale produktområder i samarbejde med den globale kategorichef og marketingafdelingen.

Jeg har også været involveret i daglige opgaver, som jeg har løst i samarbejde med både udenlandske leverandører, kunder og kolleger. Disse opgaver indbefatter bl.a. at identificere og forhandle med nye leverandører samt source nye produkter fra Fjernøsten til vores datterselskaber og partnere.

 

Hvad er det bedste ved graduate programmet?

Som graduate lærer du meget nyt og hvis du er ambitiøs og proaktiv, så vil du også blive involveret i forretningskritiske projekter, som er personligt og fagligt udviklende. Jeg har fået førstehåndserfaring med projekter og daglige opgaver, som har betydning for Abena’s kunder, leverandører og økonomi.

Abenas tilgang er ”learning by doing”. Det stiller krav til dig som Graduate, fordi du skal være villig til at blive sat på udfordrende opgaver og arbejde indenfor forretningsområder, som man ikke har prøvet før. Det, synes jeg, har været meget spændende, fordi jeg på den måde har kunnet få en dybdegående indsigt i virksomhedens helhed, som jeg kan bruge i min videre Abena karriere. 

 

Hvorfor valgte du Abena's graduate program?

Jeg valgte at blive Graduate ved Abena, fordi jeg som Graduate befinder mig i et brændpunkt imellem forskellige afdelinger i organisationen. Ved at befinde sig i disse brændpunkter, får jeg en indgående viden om afdelingernes arbejdsopgaver og roller, som jeg kan bruge tvær-organisatorisk i Abena.

Denne viden gør mig til et vigtigt fremtidigt bindeled mellem mange afdelinger – både i Danmark, men også imellem hovedkontor og datterselskab(er).

 

Hvad har du fået ud af dit ophold ved Abena?

Jeg har fået lov til at tage et stort selvstændigt ansvar for mange daglige opgaver, hvilket har været lærerigt og godt for min udvikling. Udover mine tre rotationer i Danmark skal jeg også arbejde 6 måneder i Abena Norge.


Tak for snakken Søren, og held og lykke i dit videre forløb.

keyboard_arrow_up
Loading...