Velkommen til Abenas job- og karriereside

 

Her kan du læse mere om, hvordan det er at arbejde hos Abena, se ledige stillinger, sende en uopfordret ansøgning, oprette en jobagent og møde Abenas medarbejdere.

Abena er en virksomhed med stærke værdier, som vi efterlever hver dag. Vi har høje forventninger til dig og du får mulighed for at udvikle dine kompetencer, i et attraktivt arbejdsmiljø sammen med dygtige kolleger.


Vi har en People agenda

For at understøtte vores vision har vi en People agenda og har brug for dig til at føre den ud i livet. Derfor har vi brug for dit talent, din viden og dine erfaringer. Vi ved, at vores medarbejderes viden og engagement er vores kernekompetence. Derfor stræber vi efter, at inspirere vores medarbejdere til at yde deres bedste.

Abena er et spændende og udfordrende sted at arbejde. Derfor er engagement, passion og viden i højsædet. Vi giver vores medarbejdere frihed til og mulighed for, at gøre en forskel, føle sig respekterede og værdsatte – uanset hvor i organisationen, de befinder sig.

 


"Det unikke ved Abena er for mig, den store grad af frihed under ansvar, som jeg har mødt i mit arbejde. Gode idéer og eget initiativ påskønnes og du vil som ny opleve, at du selv kan være med til at forme dit job. Abena tilbyder en stejl indlæringskurve og meningsfyldte projekter."

Anders Pedersen, Business Development Manager, Abena A/S

Tillid, Retfærdighed og Samarbejde

Vi tager altid udgangspunkt i vores værdier om tillid, retfærdighed og samarbejde og  mener helt bestemt at det skal være sjovt at gå på arbejde. Ord som vi hver dag omsætter til handling gennem vores adfærd.

Vi mener det, når vi siger at det skal være sjovt at gå på arbejde. Hos os er der højt til loftet, gode ansættelsesvilkår og et godt arbejdsmiljø. Din arbejdsdag vil være udfordrende og alsidig – og aldrig kedelig!


Vores værdier

Hos Abena oplever du en inkluderende kultur, hvor medarbejderne har indflydelse og hvor udveksling af meninger og holdninger bliver værdsat.

Abena er en virksomhed med stærke værdier og de gennemsyrer måden vi arbejder på. Værdierne kommer dagligt til udtryk i den måde vi omgås hinanden – både som kolleger, men også i forhold til kunder og leverandører. Vores værdier beskriver hvem vi er og hvad der gør os specielle. De forener os på tværs af virksomheder og guider os i vores daglige arbejde.

 

Styr din egen karriere!

Hos Abena har vi store ambitioner og det ved vi du også har. Hos os kan du målrette din egen karriere og udvikle dig i en vækstende organisation. Abena er et sted vi lader dig tage styringen, over din egen karriere.

Vi er åbne og imødekommende overfor forskellighed, da vi tror på at diversitet skaber den kreativitet og fornyelse, der er med til at gøre Abena bedre rustet til nye udfordringer.

 

Abenas Graduate program

Vi har brug for dig

Når du starter hos Abena bliver du en del af en global virksomhed, hvor medarbejdernes kompetencer og baggrund, er lige så forskellige som de lande de repræsenterer. Vi har brug for medarbejdere med forskellig baggrund, erfaring og kompetencer.

Derfor er der brug for dygtige og ansvarsbevidste medarbejdere, til mange forskellige typer jobs, f.eks. inden for indkøb, salg, kundeservice, produktudvikling, administration, logistik, produktion og lager.

 

Find vores ledige stillinger

Opret en jobagent

 

Følg os på LinkedIn hvor vi løbende slår jobs op

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på e-mail HR-Group@abena.dk, såfremt du skulle have spørgsmål eller ønsker at vide mere om, hvordan det er at arbejde hos Abena.
Vi modtager ikke ansøgninger via denne e-mailadresse. 

keyboard_arrow_up
Loading...