Nyheder


Nyhed | 28.03.2017

Yellowone Handsafe – Vinder af Danish Design award 2016

Yellowone Handsafe har vundet det danske Designaward 2016 i kategorien ”Better Work”.

Hvert år dræber dårlig håndhygiejne på hospitaler 16 millioner patienter verden over - mere end aids, malaria og tuberkulose tilsammen. Alle undersøgelser fra WHO viser, at god og ordentlig håndhygiejne væsentligt kan reducere sundhedspleje-associerede infektioner og i mange tilfælde endda fjerne dem helt. Det er dog udfordrende at sikre håndhygiejne blandt sundhedspersonale. Der er to hovedårsager til dette problem:

  • Håndhygiejne tager tid.

  • Personalets mobilitet er høj, så de springer håndhygiejne over, når uforudsigelige situationer opstår.

Yellowone Handsafe (YHS) er designet med basis i grundig research af sundhedspersonale og deres daglige hygiejne-udfordringer på arbejdspladsen.

YHS er en bærbar ”point of care” dispenser som fæstes på lommen med en klip. Sundhedspersonalet har nem adgang til håndhygiejne uden at skulle forlade patientzonen.

Sundhedssektoren i Danmark har brugt YHS i mere end et år, og løsningen har vist sig at virke efter hensigten. Med YHS praktiserer sundhedspersonalet oftere korrekt håndhygiejne og uforudsigelige situationer fører ikke samme grad som tidligere til at de gode rutiner for håndhygiejne tilsidesættes. YHSs stærke designsprog ​​har gjort den til en vigtig ambassadør for håndhygiejne. 

Abena er stolte af at præsentere Yellowone som en del af vores brede sortiment. Hos Abena sætter vi fokus på innovation, og vi vil gøre en aktiv indsats for at få Yellowone  lanceret succesfuldt i den danske sundhedssektor sådan at vi bidrager til et mere hygiejnisk miljø.

Hvis du gerne vil vide om det pris-vindende produkt, Yellowone, kan du læse mere på deres hjemmeside  her.

Får at høre mere, eller købe Yellowone til din institution, kan du kontakte en af vores konsulenter på vores "kontakt" side her. 

 

 

Tilbage

keyboard_arrow_up
Loading...