Velkommen til Abena's Graduate Program

Arbejdsmiljøet hos Abena er inspirerende og afvekslende. Det skal være sjovt og udfordrende at arbejde hos Abena.


Mød vores graduates

En del af Abena

Hos Abena bliver du en del af en global virksomhed med datterselskaber i 17 lande og aktiviteter i mere end 80 lande verden over, og vi vokser stadig.

Du bliver en del af et stærkt og dynamisk medarbejderteam. Vi ved, at glade medarbejdere skaber et godt arbejdsmiljø og skaber glade samarbejdspartnere. Derfor investerer vi i vores medarbejdere og vi sætter rammerne for god trivsel og faglig -/personlig udvikling. 

"Hos Abena er vi passionerede omkring, hvad vi gør – samtidig med at vi lever Abena værdierne. Det giver et stærkt fundament for yderligere vækst." 

- Preben Terp-Nielsen, CEO

Stærk tradition for fastholdelse

Et godt og udfordrende arbejdsmiljø har altid været en afgørende faktor for Abenas vækst. Det er også grunden til, at vi med stor succes fastholder vores medarbejdere. Det er en tradition, som vi er fast besluttet på at holde i fast i.

Du får udviklet dine personlige kompetencer

Abena kan tilbyde dig en livslang, faglig udvikling med fokus på din funktion og dine kvalifikationer. Vi afholder løbende undervisning af medarbejdere for at sikre, at vores medarbejdere har de nødvendige kompetencer.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på e-mail HR-Group@abena.dk *, såfremt du skulle have spørgsmål eller ønsker at vide mere om, hvordan det er at arbejde hos Abena.

*Bemærk venligst vi modtager IKKE ansøgninger via denne e-mailadresse. Ønsker du at sende en ansøgning, beder vi dig henvende dig via dette link.

keyboard_arrow_up
Loading...