Rengøring
 

Rengøring har aldrig været vigtigere end nu. Derfor har vi i ABENA fokus på, hvordan - og med hvad - du gør bedst rent. 

Rengøringsmidler

Med miljømærkede rengøringsmidler har du en løsning til alle typer overflader. Produkterne er lavdoseringsprodukter, som sikrer effektiv rengøring.

Vores rengøringsprodukter udvælges på baggrund af kvalitet såvel som miljøvenlighed, og Puri-Line består udelukkende af svanemærkede produkter. Puri-Line indeholder flere produkt-emballager der er fremstillet af mindst 95% genbrugsplast, ligesom du finder varianter med astma- og allergi-certificering.


Overfladedesinfektion

Husk altid at rengøre grundigt, inden du desinficerer - fjern altid synlig snavs før desinfektion med et universalrengøringsmiddel. 

LifeClean: 
Produktet er til overfladedesinfektion, anvendes ufortyndet og er godkendt til coronavirus. LifeClean sprayes på overflader og skal herefter virke i minimum 30 sekunder. Produktet kræver ikke aftørring.


Mikrofiberklude og -mopper

Vælger du en moppe eller klud fremstillet i mikrofiber, får du produkt, der gør særdeles godt rent. Mikrofibers opbygning af millioner af tynde tråde skaber en større kontaktflade sammenlignet med almindelige klude. Det gør, at absorberingsevnen er høj for både støv og fugt. Vælger du et svanemærket mikrofiberprodukt af høj kvalitet, som et af disse herunder - og samtidig anvender dette korrekt - sikrer du den bedste fjernelses af snavs og bakterier med op til 99,9%.

Se vores bakterietestrapporter: 
Klude
Mopper

Se også bakterierapport på Vileda Microroll engangs mikrofiberklud her


Spar tid med forpræparerede engangsklude og -mopper

Klude
Med ClaraClean+Go! klude skal du ikke blande vand og sæbe, da kludene er forpræpareret med rengøringsmiddel. Kludene er udviklet af genbrugsmateriale, og kan anvendes på alle almene overflader, til brug i f.eks. børnehaver, lægehuse og kontor. ClaraClean+Go! klude er nemme at anvende: Fugt først kluden med vand, opvrid den ikke og aftør herefter dine overflader. 

Efter brug af kludens 32 sider smides kluden ud som almindeligt affald. Kluden er ikke i mikrofiber, og kan derfor anvendes på spejle, skærme og glas uden risiko for ridser. Kludene fås i rød (til toiletter) og blå (til alm. aftørring). 

Mopper
ClaraClean+Go! blå mopperne er ligeledes forpræpaperet med rengøringsmiddel. De er udviklet til daglig og let rengøring af alle vaskbare gulve, da du kun skal tilføje vand til moppen inden rengøring. 

Mopperne findes i 28 cm, 40 cm og 60 cm, alt efter dit behov. Når moppen er brugt eller ikke vasker mere (~50 m2 ved 40 cm), smides moppen ud som almindeligt affald, og en ny anvendes. ClaraClean+Go! mopper anbefales sammen med Eazy Drizz skaftet, eller tilsvarende, for optimal effektivitet & tidsbesparelse.

ClaraClean+Go! mopperne fås også i rød, som er udviklet med en let kalkhæmmende effekt specifikt til bad- og toiletgulve. Anvendelsesmetoden er her hurtig og effektiv: Tag moppen, tilføj vand og vask. 


Vaskepulver

Som led i reduceringen af smittespredning af bakterier og vira bør vask af tøj og andre tekstiler også indtænkes. Vi anbefaler, at du følger de nationale infektionshygiejniske retningslinjer (NIR). Ved brug af vaskepulver skal der altid køres en forvask uden sæbe for at vaske sæberester ud. Dette gøres før klarvask for at give det optimale vaskeresultat. Ved tøjvask mellem 80°C og 90°C sker en effektiv varmedesinfektion af både tøjet og selve vaskemaskinen. 


Se også udvalgte metodekort for rengøring 
 


Se alle varer i vores webshop eller læs mere

Gå til online.abena.dkLæs mere om Facility Management

 

keyboard_arrow_up
Loading...