Rengøring
 

Rengøring har aldrig været vigtigere end nu.  Derfor har vi i ABENA fokus på, hvordan - og med hvad - du gør bedst rent. 

Rengøringsmidler

Med ABENAs egen Puri-Line serie af rengøringsmidler har du en løsning til alle typer overflader. Puri-Line er lavdoseringsprodukter, som sikrer effektiv rengøring.

Vores rengøringsprodukter udvælges på baggrund af kvalitet såvel som miljøvenlighed, og Puri-Line består udelukkende af svanemærkede produkter. Flere produkters emballage i serien er fremstillet af mindst 95% genbrugsplast, og i serien finder du varianter med astma- og allergi-certificering. 


Overfladedesinfektion

Desinfektion er en metode, der har til formål at inaktivere, dræbe eller fjerne sygdomsfremmende mikroorganismer. Vi anbefaler, hvis muligt, at du altid desinficerer efter brug af rengøringsmidler. Husk altid at rengøre grundigt, inden du desinficerer - fjern altid synlig snavs før desinfektion med et universalrengøringsmiddel. Husk også at vælge de rette mopper og klude til formålet - se mere om vores udvalg af mopper og klude 

LifeClean testes effektiv mod coronavirus
Produktet til overfladedesinfektion - LifeClean - er blevet testet på coronavirus, og det viser sig at virke. LifeClean sprayes på overflader og skal herefter virke i minimum 2 minutter. Produktet kræver ikke aftørring.  

Bemærk: Der kan være forlænget leveringstid på LifeClean grundet stor efterspørgsel.

Klortabs er effektive til desinfektion af apparatur og rekvisitter
Klortabs er et effektivt desinfektionsmiddel til brug efter endt rengøring. Produktet er særligt velegnet til desinfektion af apparatur og rekvisitter.


Mikrofiberklude og -mopper

Vælger du en moppe eller klud fremstillet i mikrofiber, får du produkt, der gør særdeles godt rent. Mikrofibers opbygning af millioner af tynde tråde skaber en større kontaktflade sammenlignet med almindelige klude. Det gør, at absorberingsevnen er høj for både støv og fugt. Vælger du et svanemærket mikrofiberprodukt af høj kvalitet, som et af disse herunder - og samtidig anvender dette korrekt - sikrer du den bedste fjernelses af snavs og bakterier med op til 99%.

Se vores testrapporter: 
Klude - se testrapport
Mopper - se testrapport


Vaskepulver

Som led i reduceringen af smittespredning af bakterier og vira bør vask af tøj og andre tekstiler også indtænkes. Vi anbefaler, at du følger de nationale infektionshygiejniske retningslinjer (NIR). Ved brug af vaskepulver skal der altid køres en forvask uden sæbe for at vaske sæberester ud. Dette gøres før klarvask for at give det optimale vaskeresultat. Ved tøjvask mellem 80°C og 90°C sker en effektiv varmedesinfektion af både tøjet og selve vaskemaskinen. 


Se også udvalgte metodekort for rengøring 
 


Se alle varer i vores webshop eller læs mere

Gå til online.abena.dkLæs mere om Facility Management

 

keyboard_arrow_up
Loading...