Rengøring i din salon eller klinik
 

Rengøring har aldrig været vigtigere end nu.  Derfor har vi i ABENA fokus på, hvordan - og med hvad - du gør bedst rent i forbindelsen med driften af din salon eller klinik.

Rengøring i din salon eller klinik
 

Rengøring har aldrig været vigtigere end nu.  Derfor har vi i ABENA fokus på, hvordan - og med hvad - du gør bedst rent i forbindelsen med driften af din salon eller klinik.

Rengøringsmidler

Med ABENAs egen Puri-Line serie af svanemærkede rengøringsmidler har du en løsning til alle typer overflader. Puri-Line er lavdoseringsprodukter, som sikrer effektiv rengøring.

Produkterne fås med og uden duft.

 


Overfladedesinfektion

Husk altid at rengøre grundigt, inden du desinficerer - fjern altid synlig snavs før desinfektion med et universalrengøringsmiddel. 

LifeClean: 
Produktet er til overfladedesinfektion, anvendes ufortyndet og er godkendt til coronavirus. LifeClean sprayes på overflader og skal herefter virke i minimum 30 sekunder. Produktet kræver ikke aftørring.


Mikrofiberklude og -mopper

Med en svanemærket mikrofiberklud kan du fjerne op mod 99,9% af bakterierne (se bakterierapporter for klude og mopper). Det kræver, at du bruger kluden korrekt i fugtet tilstand. Se vores metodekort omkring korrekt brug af klude ved: InventarSanitet og Toilet.

Vi anbefaler, at du bruger en blå klud til almindelig aftørring og en rød klud til toiletter/sanitet. Husk altid at vaske mikrofiberkludene for sig - og altid ved kogevask. De må ikke vaskes sammen med håndklæder eller andre tekstiler.

Mopper anvendes også fugtet med vand og kemi - se vores metodekort om gulvvask - fugtmetode


Vaskepulver

Ved vask af klude og mopper skal der altid køres en forvask uden sæbe for at vaske sæberester ud før klarvask. Brug den halve mængde af anbefalet dosering. Vaskes mopper og klude korrekt, kan disse vaskes mere end 500 gange, mens de stadig bibeholder den ønskede effekt.

Puri-Line klude og mopper skal vaskes på en kogevask og tumbles ved lav temperatur. Mikrofiberklude og mopper skal altid vaskes for sig.


Rekvisitter til rengøring

For at sikre en hurtig og effektiv arbejdsgang er det vigtigt, at du vælger de rigtige rekvisitter og hjælpemidler.


Metodekort & vejledninger


Se alle varer i vores webshop eller læs mere

Gå til online.abena.dkLæs mere om Facility Management

 

keyboard_arrow_up
Loading...